Her går ny facebook-udfordring helt galt: Ung mand sætter ild til sig selv

En 15-årige amerikansk teenagedreng blev indlagt med alvorlige andengradsforbrændinger efter at have forsøgt at udføre det nyeste skud på stammen inden for dumdristige facebook-udfordringer.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Ung mand druknet under Facebook-udfordring

Udfordringen går i bund og grund ud på at smøre sig selv ind i alkohol og sætte ild til sin krop, for derefter hurtigt at slukke ilden igen.

Den 15-årige fik sine venner til at filme stuntet, hvor udfordringen tydeligvis ikke går som planlagt. Flammerne slikker ham med ét over det meste af overkroppen, hvilket får ham til at gå i panik.

LÆS OGSÅ: Video: Her går populær facebook-udfordring grueligt galt

Selvom han står under brusebadet, har de svært ved at få slukket ilden på teenagerens dreng. Og da han først kommer ind i brusebadet, har de andre stadig svært ved at få slukket ilden på teenagerens krop.

Drengen blev kørt på hospitalet, og ifølge nogle af de brandmænd, der transporterede ham, er det meget sandsynligt, at han vil komme til at lide under kvæstelserne resten af sit liv.

LÆS OGSÅ: Samuelsen med på bølgen: Hop i havet, Helle og Løkke!

Episoden har sat gang i frygten for, at den nye ‘ildudfordring’  når samme popularitet som ‘necknominate’-udfordringen, som tog livet af flere unge mennesker tidligere i år.

Se videoen af teenageren, og en anden video, der efterfølgende er dukket op på nettet af den nye social medie-udfordring.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip