Hjemløs mand vinder 3,4 millioner kroner på skrabelod

En hjemløs mand fra Aspen i Colorado oplevede fredag for første gang i seks år, at tingene virkelig gik hans vej.

Han stod nemlig med et skrabelod i hånden, som han kunne veksle til 500.000 dollars - svarende til godt 3,4 millioner kroner. Det rapporterer USA Today.

Michael Engfors på 60 år har været hjemløs de seneste seks år efter en kamp mod alkoholisme, der både kostede ham sin virksomhed og sit ægteskab.

- Michael har set bunden og blev næsten skubbet ud over kanten. Men han gav aldrig op. Han vidste, at hvis han blev ved med at kæmpe, ville hans held til sidst ændre sig, siger Jeremy Kowalis fra herberget Aspen Homeless Shelter.

Og det må man sige, at det gjorde.

- Det er sådan en god historie, og det har virkelig inspireret så mange mennesker, fordi af alle mennesker, især i Aspen, som kunne vinde en halv million dollars, kunne det ikke ske for en bedre person, end nogen som faktisk bruger herberget. Det er helt sikkert. Jeg tror ikke, han normalt bruger 10 dollars om dagen på en lottokupon, men han gjorde den dag, og det kunne i hvert fald betale sig, tilføjer Jeremy Kowalis.

Han spurgte Michael Engfors, hvad han ville bruge pengene til.

Læs også: En kvinde råber ad drengen bag kassen - så bryder han grædende sammen og fortæller sin hemmelighed

- Han sagde, at han ville købe nogle ski, og at han virkelig gerne ville i kontakt med sin datter, som han ikke har set i over 20 år. Han er virkelig interesseret i at finde ud af, hvordan han får fat i hende, nu hvor han har lidt flere midler til at gøre det, siger han.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip