Homofobisk mand valgte at overfalde det forkerte ægtepar

Da det unge ægtepar Larry and Daniel Lennox-Choate blev overfaldet i New York, skete det udelukkende på baggrund af deres seksualitet. Det skriver Metro.

De to mænd blev gift for to år siden, efter at de mødte hinanden på en militærskole, hvor de begge blev trænet i boksning og andre fysisk udfordrende discipliner. 

 

#LoveWins #SameLove #Equality #Gay #LGBT #Husbands #USA #America #Freedom #Love #Picoftheday #follow photo by @jillography

Et billede slået op af Larry Lennox-Choate III (@lcc3) den

26. Jun 2015 kl. 9:56 PDT

 

Parret var på shoppetur på nedre Manhattan, da en mand pludselig overfusede dem verbalt og - ud af det blå - gav Daniel Lennox-Choate en knytnæve i ansigtet. 

Hvad den godt 40-årige mand nok ikke havde regnet med, var, at ægteparret øjeblikkeligt ville forsvare sig og slå tilbage.

Larry Lennox-Choate har i et opslag på Facebook beskrevet, at homofoben blev 'efterladt smurt ind i sit eget blod med sin hale mellem benene', efter at han blev 'smidt ud på gaden, som den kujonagtige taber, han er'. 

 

Et billede slået op af Larry Lennox-Choate III (@lcc3) den

18. Nov 2013 kl. 6:28 PST

 

- Vi nægter at være ofre, og vi er taknemmelige for, at vi kan forsvare os selv, men vi er kede af, at idioter som ham her måske ikke vælger to fyre, som har fået bokseundervisning, næste gang, skriver Larry Lennox-Choate i sin statusopdatering om den skræmmende episode.

Politiet i New York har endnu ikke anholdt nogen for overfaldet, men de efterforsker sagen som en hadforbrydelse.

Larry og Daniel Lennox-Choate er optimistiske.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip