Hun efterlod en tændt diktafon ved sin syge mor hospitalsseng: Fik en chok, da hun afspillede lyden

Da bedstemor og mor Caroline Fellows blev indlagt på Sandwell Hospital i Storbritannien med kræft, var der noget, der generede hendes datter Loraine Yarnold.

Den 77-årige, dødssyge kvinde havde uforklarlige mærker på armene, når datteren kom på besøg, og det fik Loraine til at efterlade en tændt diktafon nær moderen.

Fotos: Birmingham Mail

Da hende og manden lyttede optagelserne igennem, lød der skrig fra moderen, som flere gange bønfaldt om hjælp, men intet af personalet kom.

- Det knuste mit hjerte fuldstændigt, især da jeg kunne høre hende kalde på hjælp, siger Lorraine til Mirror.

Caroline Fellows blev indlagt med vejrtrækningsbesvær, men efter få dage fik hun mystiske, store blå og lilla mærker op og ned ad armene.

Personalet sagde, at det skyldtes, at hun var faldet ud af sengen, men Loraine tror, det er løgn, da hendes mor hverken kunne røre sig eller så meget som løfte sine arme.

Loraine endte med at sove nat og dag ved moderens side den sidste tid.

Hun og familien klagede flere gange og forlangte efter moderens død den 30 juli 2014, at der blev lavet en obduktion, som viste den præcise dødsårsag.

Familien måtte vente i 17 måneder, hvor moderen dermed heller ikke kunne blive begravet, og herefter lød svaret, at der var gået får lang tid til, at dødsårsagen kunne bestemmes.

- Jeg afskyr den måde, de har behandlet hende på. Det er chokerende. Vi bliver allesammen gamle en dag, og hun fortjente at blive behandlet med respekt og omsorg. Der var ingen pleje, siger Loraine, der har svært ved at tage seriøst, at hospitalet har undskyldt officielt med den forklaring, at “plejen visse gange ikke har levet op til hospitalets høje standard”.

Læs også: Han havde en mistanke og satte et skjult kamera på moderens plejehjem: Fik et chok, da han afspillede videoen

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip