Hun har arbejdet samme sted i 30 år: En dag kommer hun ud og får sit livs overraskelse

Julie Binning så på ingen måder dette komme: En helt almindelig onsdag var hun på job, ligesom alle andre hverdage de sidste 29 år. 

I alle disse år har hun arbejdet samme sted; den amerikanske fastfood-restaurant 'Dairy Queen' i byen Sedalia, USA.

30-års jubilæet er med andre ord lige om hjørnet, og hendes loyalitet fortjente et kæmpe klap på skulderen, mente Julies chef, Jorge Guevara, der roser sin medarbejder til skyerne. 

Onsdag i denne uge kørte Julies søn hende på arbejde, hvor chefen havde planlagt en overraskelse til hende.

Læs også: Årets bedste kontor-spøg: Nøgenmodel skræmmer forvirrede mænd

Da de drejede ind på restaurantens parkeringsplads stod der folk med balloner og ikke mindst en sprit-ny Toyota til hende. 

- Jeg så balloner, og så tænkte jeg "Hvorfor er alle folk ude på gaden. Har vi gang i et julearrangement eller sådan noget?", siger Julie Binning til mediet Fox 4 News. 

Kvinden er rørt til tårer i videoen nedenfor, fordi hun kæmper med at betale regninger af, som stammer fra hendes mands besøg på hospitalet, under hans kræftforløb for to år siden. Det endte med at koste ham livet, og Julie betaler stadig af på regningerne fra dengang, hvilket er grunden til, at hun ikke har haft råd til en bil. 

- Nu har jeg aldrig brug for et lidt igen, siger hun til mediet og understreger, at det gør hendes liv så meget nemmere. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip