Hun kalder frieriet det smukkeste nogensinde: Internettet giver hende ret

Michael Miles fra Seminary, Mississippi har længe villet fri til sin gravide kæreste, Triston Lowery.

Han brugte timer og dage på at udtænke en plan, før han besluttede sig for, at frieriet skulle involvere parrets baby, Lynleigh, når hun kom til verden. Det skriver wdam.com.

Fødslen gik godt, og datteren ankom således klokken 8:06 torsdag sidste uge. Frieriet var derimod lige ved at 'gå galt'.

Michaels mor skulle nemlig komme med ringen på det helt rette tidspunkt: Mens lægerne tog babyen med sig for eftersigende at gennemføre en høretest på hende, (hvilket var en løgn, der skulle holde Triston hen).

Læs også: Det ligner et normalt Matador-spil, men hun tror ikke sine egne øjne, da hun får et 'Prøv-Lykken'-kort

Heldigvis nåede Michaels mor frem, mens lægerne og familien fik iklædt den lille ny i en dragt med ordene: Vil du gifte dig med min far?

Foto: Privat/Facebook

Videoen af Triston, da hun får sin nyfødte og det overvældende budskab bliver lige nu delt og liket verden over. 

Parret er overraskede over omtalen af videoen, der på under et døgn blev set 130.000 gange. Dertil kommer, at mange medier og private har været med til at dele og like opslaget. 

Videoen i opslaget er lagt op af en kvindelig pårørende til familien. Hun har tilføjet ordene "Det sødeste frieri NOGENSINDE" - og folk giver hende ret: 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

The sweetest proposal EVER!!!

Posted by Debra Norris Sadowski on Friday, October 16, 2015

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip