Hun snitter i et løg - 10 minutter senere er den perfekte søndags-snack klar

Du kender sikkert godt til fast food-snacken løgringe. Men har du nogensinde hørt om løgblomster?

PopSugar har begået en opskrift, der simpelthen får munden til at løbe i vand. Og så er den relativt nem at gå til.

Du skal bruge:
1 stort, sødt løg
6 dl hvedemel
1 teske ceyennepeber
2 spiseskeer paprika
1/2 teske tørret oregano
1 teske salt
1 teske friskkværnet peber
2 store æg
2,5 dl mælk
3,5 liter majsolie

Sådan gør du:
Skær toppen af den ene side af løget, men bevar den på den anden side, så du har et “fundament”. 

Snit dernæst igennem løget hele vejen rundt med lige store mellemrum.

Til sidst folder løget sig ud, så det ligner en blomst. 

Bland krydderier i melet. Ceyenne-peber, paprika tørret oregano, hvidløgspulver, salt og friskkværnet peber. Bland æg og mælk i en skål for sig.

Dæk løget i mel- og krydderiblandingen, så det bliver jævnt fordelt. 

Ryst forsigtigt løget, så overskydende mel ryger af. 

Dyp løget i æggene og sørg for, der kommer æg ind mellem “bladene” også.

Vend løget i melblandingen igen.

Så skal løget friteres i olie. 

Resultatet er lige til at savle over. 

Har du brug for en uddybende forklaring, kan du se, hvordan du laver blomsterløget. 

Læs også: Du kan faktisk tilberede et helt måltid i din opvaskemaskine

Se det i videoen nedenfor.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip