Hun vasker uld under hanen: Resultatet er lige til et modeblad

Du har helt sikkert set dem.

I boligmagasiner, på modeblogge, hos en veninde eller måske har du selv haft dem stående?

Det rigtige navn på planten er Craspedia, men de fleste kender dem som trommestikke-blomster, og de er for tiden alle vegne.

Med deres små, runde og karakteristiske gule hoveder er det en perfekt forårsblomst at have stående, og det bedste ved den fine, tynde blomst er næsten, at de kan stå i virkelig virkelig lang tid - både med eller uden vand.

Men som med alle planter, så vil selv trommestikke-blomster visne før eller siden. Der finders dog en både sjov og kreativ måde, hvorpå du kan lave dine helt egne Craspedia, som ikke kræver vand og som ikke visner. Alt du skal bruge af noget uld samt noget sæbe.

I princippet kan du selv bestemme, hvilken farve dine trommestikker skal have, men skal de minde om Craspedia-blomsten, så anskaf dig noget gult uld.

Uldet skal filtes til en lille kugle, men først skal det gøres vådt under vandhanen.

Derefter blandt det med sæbe. Du kan bruge både uldvask, Uniren eller sæbespåner. 

Herefter ruller du kuglen sammen til en tæt og kompakt lille bold.

Gentage proceduren til du føler, at du har nok kugler.

Lad dem tørre, og herefter sætter du dem forsigtigt på en blomsterpind. Og igen - skal din Craspedia-kreation være så naturtro så muligt, så vælg en tynd, grøn blomsterpind.

Du har nu skabt en buket trommestikke-blomster, som hverken visner eller kræver anden opmærksomhed end dine gæsters misundelige blikkke.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

Dagens Gossip