Hun vil aldrig komme til at se sine børn vokse op, fordi hun gjorde dette 3 gange om ugen

Undervurder ikke hudkræft.

Så kort kan en ulykkelig advarsel opsummeres fra den 27-årige Louise Cook fra Thetford, Storbritannien.

Hun er mor til tre, men under sin sidst graviditet med datteren Chloe, fik hun i 2013 konstateret kræft.

Hun fik at vide af lægerne, at det bedste ville være at afslutte graviditeten, men det var ikke en mulighed for Louise, der var 10 uger henne og ikke kunne få sig selv til at stoppe det liv, der voksede i hendes mave, selvom hun selv skulle dø. 

Læs også: Taknemmelig mor til alle, der hjælper i kampen mod kræft: Dét her liv har I været med til at redde

Sygdommen spredte sig lynhurtigt fra modermærkekræft til lungerne, hjernen, æggestokkene og underlivet. 

Hun har nu cirka en måned tilbage at leve i, og gør derfor alt for at advare andre om at tage kræften og de ricisi, der er for at få sygdommen, seriøst:

- Folk tror, at hudkræft er noget, der er på huden, og som du kan få skåret væk, og så er alting godt. Det kan være tilfældet, men der er mange stadier af det, og hvis du ikke får gjort noget ved det hurtigt, så ender man lynhurtigt i samme situation som mig, siger Louise Cook til medie Eastern Daily Press

Louise Cook har været igennem et langt forløb, hvor lægerne først fortalte hende, at kræften havde spredt sig til lungerne.

På mirakuløs vis forsvandt kræften dog - for blot at vende tilbage, men i hjernen, nogle måneder senere. 

Læs også: Kendt skuespiller advarer mod solarium: Jeg har kun få uger tilbage

Da hun under en snak med lægerne spurgte, hvad kræften kunne skyldes, lød svaret, at hun formodentligt skulle have ladet være med at tage solarie tre gange om ugen.

Louise gik i en periode ofte i solarier, fordi hun efter et brud med ekskæresten følte sig bedre tilpas, når hun blev brun af strålerne. 

Det fortryder hun selvsagt nu, og advarer derfor andre om at gøre begå samme fejl.

- Jeg vidste ikke, at solarier var så farlige, når nu de er så let tilgængelige. Jeg var ung og naiv og nu betaler jeg med mit liv som indsats. Derfor vil jeg ikke være der og se mine vidunderlige børn vokse op, siger hun til damn.com

Louise Cook efterlader sig tre børn i alderen seks, fire og 18 måneder. Bekendte har begyndt at samle penge ind til familien, så den kan klare sig, når Louise ikke er mere. 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip