Hun ville tage livet af sig selv - men så skrev baristaen ét lille ord, som ændrede alt

Bekah Georgy har haft anoreksi i en stor del af sit  liv. Men det er ikke det eneste, den unge kvinde fra New Hampshire i USA har kæmpet med. Det skriver Little Things.

Bekah Georgy har nemlig også haft selvmordstanker. Men pludselig skete der noget, som forandrede Bekahs situation.

Det var en af hendes dårlige dage. Bekah var på sin lokale Starbucks for at købe en iskaffe. Baristaen tog imod Bekahs bestilling, men i stedet for at skrive kundens navn på koppen, skrev kvinden ét enkelt ord, som skulle ændre Bekahs liv - ‘Smil’:

Kære barista,

- Du kender mig ikke, og du kendte ikke min historie. Vigtigst af alt, du vidste sikkert ikke, at det at skrive ordet ‘smil’ på min kop ville ændre min dag til det bedre, skriver Bekah Georgy.

- Måske skrev du smil, fordi du så min sonde. Eller måske kunne du se forbi mit falske smil, fordi du har været, hvor jeg er. Uanset er jeg taknemmelig. Du behøvede ikke gøre min bestilling speciel. Du kunne have behandlet mig som enhver anden irriterende kunde, tilføjer hun.

- Men du tog dig det ekstra sekund til at tilføje noget positivt til et liv, der har været fyldt med så meget negativitet på det seneste, afslutter Bekah Georgy.
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip