Jennifer har sagt sit job op, så hun kan amme sin kæreste hver anden time

Jennifer Mulford og hendes 36-årige partner Brad Leeson har et helt særligt forhold. Det er nærmest magisk, ifølge hende, og det skyldes især én ting: Hun ammer ham.

Ideen opstod, ifølge det britiske medie The Sun, da Jennifer som single faldt over noget information om amning og de bånd, det kan skabe mellem to mennesker. Hun var ikke i tvivl: Hun ville have et 'voksent ammeforhold'.

Først søgte Jennifer efter villige fyre på nettet, men hun endte med at foreslå ideen til sin gamle flamme Brad:

- Det var ligesom at tænde et lys i hans øjne. Jeg kunne høre på hans stemme, at han var nysgerrig og spændt. I dét øjeblik vidste jeg bare, at jeg havde fundet manden i mit liv, siger hun til The Sun.

Læs også: Læger om amning: Kærlighed sidder ikke i brysterne

For at projektet skulle lykkes, blev parret nødt til at kickstarte mælkeproduktionen. Jennifer har en datter, der i dag er 20 år, og det var derfor lang tid siden, at hendes bryster havde produceret mælk.

Derfor blev hun nødt til at tøramme Brad hver anden time for at snyde kroppen til at tro, at der var et barn i den anden ende, der skulle have mad.

- Jeg har taget orlov fra jobbet, fordi jeg gerne vil gøre alt, hvad jeg kan, for at få det her til at virke, fortæller Jennifer.

Hun bruger desuden brystpumpe og malker ud ved hjælp af håndkraft. Derudover spiser hun alternativ medicin, der skulle kickstarte og øge mælkeproduktionen.

Brad, der er bodybuilder, er vild med projektet, fordi mælken er sund, og Jennifer oplever ligeledes, at Brad får noget mentalt ud af ammesessionerne – han behøver ikke være en 'alfahan', når han ligger og ammer ved hendes bryst, og det virker afslappende, mener hun.

Parret understreger, at de aldrig ville gøre det offentligt, og at det er et privat foretagende for dem.

Læs også: Politikvinde ammer forladt baby tilbage til livet

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip