Jores Okore: Bjelland er nok før mig

Det ser ud til, at Simon Kjær bliver sin lyskeskade kvit og starter inde i tirsdagens VM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken.

Dermed skal Andreas Bjelland og Jores Okore slås om at blive Simon Kjærs makker i midterforsvaret, og i den forbindelse kender Okore godt sin plads i hierarkiet.

- Duellen er meget lige. Bjelland er en meget dygtig spiller, men jeg er højrebenet, og han er venstrebenet, så det kan give ham en lille fordel. Jeg tror, Bjelland starter, hvis Simon Kjær bliver klar, siger FC Nordsjælland-stjernen.

Spørgsmål: Er det ikke frustrerende, at det er en ulempe at være højrebenet?

- Sådan er det bare. Jeg har nogle styrker, som nogle af de andre ikke har og omvendt, men det er selvfølgelig lidt ærgerligt, fordi jeg måske er højrebenet.

- Det eneste, som jeg kan gøre, det er at træne så godt, så landstræneren på et tidspunkt ikke synes, at det er nødvendigt at have en højrebenet og venstrebenet spiller i midterforsvaret, siger Okore.

Ved søndagens træning udgik Bjelland med noget, der lignede en lyskeskade, og det kan åbne døren til startopstillingen for Okore helt op.

/ritzau/

 

Dagens Gossip