Juventus-flop tilbage til Premier League

Arsenal. Liverpool. Manchester City. Bolton. Chelsea. Og nu West Bromwich.

Jo, Nicolas Anelka har været vidt omkring på Premier League-landkortet, siden han i slutningen af 1990'erne slog igennem hos Arsenal.

Den efterhånden 34-årige franske fodboldnomade har underskrevet en etårig kontrakt med West Bromwich med option for yderligere et år, hvis klubben ønsker at forlænge kontrakten.

- Vi manglede noget i angrebet i forhold til sidste sæson, men det prøver vi at løse. Og det er et stort skridt for alle i klubben at starte med at skrive under med Nicolas, siger West Bromwich-cheftræner Steve Clarke til klubbens hjemmeside.

Nicolas Anelka er med 123 mål delt nummer 12 på topscorerlisten i Premier League, siden ligaen for 21 år siden fik sit nuværende format.

Franskmandens karriere har dog været ude på noget af et sidespor, siden han i januar 2012 skiftede fra Chelsea til Shanghai Shenhua i Kina.

Et år senere vendte han tilbage til europæisk fodbold på et lejeophold hos Juventus, men det fik fiaskoagtig karakter. Anelka opnåede kun meget få kampe og scorede ikke et eneste mål for de italienske mestre.

Ud over de førnævnte klubber har Nicolas Anelka også været hos Paris Saint-Germain, Real Madrid og Fenerbahce.

/ritzau/

 

Dagens Gossip