Kamera fanger øjeblikket, hvor far til myrdet datter ser rødt i retten: Her får morderen sin straf

Retssagen mod Michael Madison, der var sigtet for mordene på tre yngre kvinder, tog hårdt på ofrenes familier, da retssagen rullede i Ohio i USA i denne uge.

Van Terry, faren til en af de myrdede kvinder, 18-årige Shirelda Terry, kunne ikke klare mere, da dommeren fortalte Michael Madison, at hans straf ville blive en dødelig indsprøjtning for at stå bag mordene på de tre kvinder.

Læs også: Mand hører sin kone skrige og træffer en beslutning, som burde sende ham bag tremmer: Nu hyldes han som en helt på fri fod

I en fart hoppede Van Terry over et bord og sprang på datterens 38-årige morder i ren afmagt, afslører et overvågningskamera i retten. Det skriver The Independent

Den ulykkelige far nåede at gribe ud efter Michael Madisons ansigt og hals, inden en stribe vagter fik stoppet ham og ført ham ud af retssalen, så sagen kunne afsluttes.

Inden Van Terry så rødt, havde han på anklagerens anvisning talt om familiens ubærlige tab.

- Jeg formoder, at vi skal finde det i vores hjerter at tilgive denne klovn…som har taget  mit barn, sagde Van Terry og holdt en lille pause, inden han kastede sig over sin datters morder.

Læs også: Ekspert slår alarm: Denne tilsyneladende helt uskyldige oplysning skal du ikke dele med andre

Den 38-årige morders advokater prøvede aldrig at bevise hans uskyld, det var beviserne for ringe til, til gengæld kæmpede de hårdt for, at han ikke skulle have dødsstraf på grund af sin ulykkelige fortid. Men dommeren valgte den hårdeste straf med følgende begrundelse.

- Historien om misbrug og en dysfunktionel opvækst undskylder bestemt ikke, hvad der skete her, men det giver bestemt et grundlag for at forstå den type person, Michael Madison har udviklet sig til, sagde dommer David Grant i retten.

Se videoen fra retssagen her:

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip