Kat nåede at blive 25 år - blot for at blive skudt ihjel af teenagebøller

For Brian Parker er tabet af katten Mummy Cat både tragisk og meningsløst.

Tragisk fordi den britiske katteejer havde haft selskab af sin kære kat Mummy Cat i over 25 år, og tragisk fordi det gamle kæledyr måtte lade livet, da hun blev skudt af en flok tankeløse teenagere med et luftgevær. Det skriver Mail Online.

Mummy Cat – eller 'Moggy' som hun blev kaldt – havde levet et usædvanligt langt liv på 25 år, hvilket svarer til 118 år i menneskeår, og det menes, at katten var én af de ældste i verden.

- Hun var både adræt og sund, og hun kunne have levet en del år endnu. Det er jeg sikker på, fortæller en knust Brian Parker.

Det brutale katte-drab fandt sted en dag, hvor Mummy Cat var gået en tur i Hindlip nær Worcestershire. I nærheden befandt sig dog en flok teenage-knægte, det havde et luftgevær. Drengene tog sigte på 'Moggy' og ramte hende både i hovedet og i maven fra nært hold. Skuddet rettet mod kattens hovede gjorde, at hun mistede et øje.

Da Brian fandt sin hårdt medtagede kat, skyndte han sig til dyrlægen, men skuddet i hovedet havde sat sig for tæt på hjernen, og Mummy Cat måtte derfor aflives.

Artiklen fortsætter under billedet

Siden konfronterede Brian Parker og familien de tankeløse teenage-drenge, der til deres forsvar har forklaret, at de var ude for at skyde harer, da de ved en fejl skød 'Moggy'.

Denne forklaring tror Brian dog ikke på.

- Jeg kan ikke forstå, hvordan nogen mennesker kan finde på at skyde en kat, der ikke har gjort noget som helst. Det er frastødende! Hun var meget venlig og søge folks opmærksomhed, raser Brian Parker, der føler sig frustreret.

- Det værste er, at man ikke kan gøre noget ved det. Hvis jeg fik fat på de her bøller, og gav dem en omgang tæsk, så ville jeg blive arresteret, siger han.

Brian er dog også bekymret på andres vegne.

- I løbet af de seneste uger har jeg hørt, hvordan flere personer har affyret luftgevær her i området. Vi bor lige ved kanalen, sammen med rigtig mange familier med små børn, og ingen ønsker at se folk bære våben heromkring.

Hos politiet i West Mercia har man bekræftet, at man er i gang med at efterforske sangen. Ingen er dog blevet anholdt.

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip