Katte-tortur på Facebook: 24-årig skal et år i fængsel

Videoen blev lagt på Facebook den 22. januar, og det sendte chokbølger gennem internettet. Her så man nemlig en stakkel forsvarsløs kat ved navn Oscar blive brutalt kastet ind i muren på en boligblog.

Fredag aften blev den 24-årige Farid Ghilas fra Marseille anholdt og sigtet for dyremishandling af den organge-hvide kat. Nu har han fået sin straf. Det skriver The Telegraph

- Vi kom gående ned ad gaden. Jeg så katten, den kom gående mod mig, og jeg gjorde det uden at tænke over det. Jeg ved ikke, hvem som fik den idé at filme det, forklarede den unge mand i retten i går.

Han understregede, at han fortrød mishandlingen af katten.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Sagen har fået opmærksomhed i hele verden. 260.000 personer har skrevet under på et krav om en "eksemplarisk straf" til gerningsmanden.

- Han handlede med en utrolig perversitet og sadisme, som har chokeret hele planeten, lød det fra anklageren.

LÆS OGSÅ: Grumme billeder: Sådan lider grisene i staldene

Omkring 200 dyrerettighedsaktivister var samlet foran retten, da Farid Ghilas, som er af afrikansk oprindelse, blev idømt et års fængsel.

Katten Oscar, som stort set hele nationen var bekymret for, blev søndag fundet. Den fem måneder gamle kat overlevede den særdeles hårde medfart, men blev efterladt med et brækket ben og bliver stadig behandlet.

Se den voldsomme video herunder - vi advarer om MEGET stærke billeder:  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip