Kessler slap for at gentage nøgen-show

Mikkel Kessler vejede ind over et halvt kilo under den tilladte vægt i supermellemvægt, da han fredag var til indvejning før lørdagens VM-kamp mod Carl Froch i London.

Den danske bokser vejede ind i 75,6 kilo, og det var der en god grund til.

- Jeg har kun fået én prøvevægt, og sidst jeg var i England, skulle jeg smide underbukserne, og det var ikke så sjovt, siger Mikkel Kessler.

Han måtte i november 2007 smide alt sit tøj for at komme under vægtgrænsen på 76,2 kilo, dagen før han skulle møde waliseren Joe Calzaghe i Cardiff.

Mikkel Kessler var da også på vægten en halv time før fredagens indvejning på en indendørs plads ved O2 Arena i London for at sikre sig mod ubehagelige overraskelser.

Størstedelen af de cirka 1000 fremmødte buhede ikke uventet af danskeren, mens der var stort bifald til IBF-verdensmesteren Carl Froch, der vejede ind lige under 76,2 kilo.

Mikkel Kessler føler sig med egne ord "300 procent klar" til kampen, hvor Carl Froch vil forsøge at revanchere nederlaget på point for tre år siden i Herning.

Han havde smilende en heftig ordveksling på podiet med Carl Froch, som for to dage siden sagde, at han om nødvendigt er klar til at dræbe Kessler i ringen. Noget som Froch efterfølgende beklagede at have sagt.

Uanset hvad har Mikkel Kessler selvtillid før kampen.

- Det bliver en hård kamp, det ved jeg. Jeg håber, at jeg kan få ram på ham i de tidlige omgange. Jeg vinder, men om det bliver på knockout eller efter 12 omgange, det ved jeg ikke, siger han.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip