Klaus Riskær skal i praktik på radiostation

Klaus Riskær Pedersen starter i fem måneders erhvervspraktik på Radio24syvs programafdeling, oplyser chef for programafdelingen Mads Brügger i en pressemeddelelse.

Erhvervspraktikken er et led i udslusningsforløbet og sker efter aftale med Kriminalforsorgen. Praktikken varer frem til Klaus Riskær Pedersens forventede prøveløsladelse 4. oktober i år.

Der er endnu ingen konkrete planer om at Klaus Riskær Pedersen skal beværte programmer på Radio24syv, understreger programchef på Radio24syv, Mads Brügger.

- Nu må vi se, hvor det fører hen, lige nu er planen bare at Klaus Riskær Pedersen skal lære radiomediet bedre at kende, siger Mads Brügger.

Finansmanden Riskær har flere domme på cv'et. I 2008 fik han blandt andet en dom på seks års fængsel i en sag om skyldnersvig for 210 millioner kroner.

Chefkollegaen Mikael Bertelsen ser det som public service at få udsluset Klaus Riskær tilbage til livet uden for tremmerne.

- Som public service-virksomhed er vi glade for at kunne bidrage til, at Klaus Riskær Pedersen får en god tilbagevenden til hverdagslivets mange glæder og rutiner, siger Mikael Bertelsen.

Selv ser Klaus Riskær Pedersen frem til arbejdet på radiostationen.

- Jeg ser frem til at kunne høste inspiration og god energi på en radiostation, hvor man ikke tager noget for givet, siger han.

Klaus Riskær Pedersen starter officielt sin erhvervspraktik på Radio24syv mandag 13. maj, klokken 10.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip