Kvinde fængslet efter lopper slog hendes hund ihjel

En amerikansk kvinde ved navn Josefina Baldera Solis er blevet fængslet for dyremishandling, efter hendes døde efter at være blevet angrebet af lopper. 

Hunden blev fundet efter naboer havde hørt den hyle i timevis og havde alarmeret dyreværnet. 

Da de ankom var hunden bundet og stadig i live, men den døde under transporten til et dyrehospital, og den efterfølgende obduktion viste, at den døde af blodtab. 

Den var groft sagt blevet ædt op af lopper. 

- Der var helt utroligt mange lopper på hunden. Lægen havde aldrig set noget lignende, siger Job Greene fra Prince George County Animal Control til kdvr.com.

Det var en nabo, der alarmerede myndighederne. Hun var vant til at se hunden stå bundet, men det var de skrækindjagende skrig, der fik hende til at kontakte dyreværnsorganisationen.

Josefina Baldera Solis Foto: politi

- Hunden græd i mindst otte timer. Jeg har aldrig hørt et dyr være så ked af det før, siger Amanda Hios, der havde forsøgt at hjælpe hunden. 

- Da jeg ville flytte ham, kunne jeg se alle lopperne. Jeg har aldrig set så mange lopper i mit liv, siger hun. 

Den kvindelige medarbejder fra dyreværnsorganisationen fik sig også noget af et chok, da hun kom ud til hunden. 

Job Greene

- Hun reagerede slet ikke på noget, og den trak kun vejret svagt. Hun kunne se, at den kæmpede for sit liv, så hun pakkede den ind i et tæppe og kørte den til hospitalet, siger Job Greene. 

Men hunden overlevede ikke turen. 

Den behandlende dyrlæge siger, at loppeangrebet må have stået på i en længere periode, og at den konstante blodsugning har gjort hunden svag og afkræftet. Hun er tilfreds med, at ejeren nu skal i fængsel. 

- Jeg synes, det er en fair straf. Hvis du ejer et dyr, er du ansvarlig for dets velbefindende, og du skal retsforfølges, hvis ikke du lever op til dit ansvar, siger Dr. Margaret Metry.

Josefina Baldera Solis fik et års fængsel, men seks måneder blev gjort betinget. En straf som hendes nabo synes er for mild. 

- Jeg synes ikke, at seks måneders fængsel er nok. Hun skulle være straffet hårdere, siger Amanda Hios til kdvr.com. 

 

 

Dagens Gossip