Kvinde fortæller måbende læger, hvordan hun kunne skjule sin graviditet for alle, indtil hun skulle føde

Amerikanske Jessica Coleman boede stadig hjemme hos sine forældre, da hun blev gravid. Den unge kvinde anede ikke, hvad hun skulle stille op og valgte at holde det som en hemmelighed for omverdenen.

Hverken hendes forældre eller læge vidste besked om det lille menneske i hendes voksende mave, afslører Jessica i tv-programet “Botched” på kanalen E!, hvor folk kan få plastikkirurgisk hjælp til at få rettet op på deres krop. Det skriver Someecards.

Læs ogsåGravid kvinde dræbt på vej til fødegangen: Ambulanceredderne tager en beslutning, der ændrer alt

Overfor programmets to læger fortæller Jessica, hvordan det lykkedes hende at skjule sin  graviditet helt hen til fødslen af sin søn, som blev taget ved et kejsersnit, som efterlod Jessica med mange komplikationer.

- Når jeg så tv, ville jeg sidde tilbagelænet, og lige pludselig kunne jeg se hans fod poppe ud af min mave, og jeg tænkte: Ok, jeg skifter lige position. Fordi min far sad lige ved siden af i den anden sofa, forklarer Jessica. 

De to læger måber over Jessicas utrolige historie. De har aldrig hørt noget lignende.

Læs også: 14 tidlige tegn på graviditet

Selv da Jessica kunne mærke, at hun fik veer og tog på hospitalet fortalte hun ikke personalet, at hun var gravid. Derfor sad hun fem timer i et venteværelse, inden hun fik hjælp.

Det endte med et akut kejsersnit, som udviklede en voldsom infektion, der fik hendes mave til at ligne en bagdel. I tv-programmet skal lægerne se, om de kan operere hendes mave, så den kommer til at se normal ud igen. 

Sådan ser Jessicas mave ud efter infektionen. Foto: E!

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip