Lægerne er magtesløse: 17-årig pige bløder ud af øjnene og ørene

17-årige Marnie er blevet ramt af en mystisk sygdom, der gør, at hun bløder ud af ørene, øjnene og tungen, men selvom hun har været hos en lang række specialister, er det ikke lykkedes lægerne at finde ud af, hvorfor det sker. 

- Jeg tør ikke gå ud, og defor har jeg næsten ikke nogle venner tilbage. Fordi jeg altid sidder derhjemme, siger Marnie-Rae Harvey om sit liv med sygdommen til BBC.

Det startede for tre år siden, hvor hun begyndte at hoste blod op. Få dage senere vågnede hun op om natten med sit ansigt indsmurt i blod, der kom fra hendes øjne.

Hun blev indlagt, men lægerne var målløse og kunne ikke finde ud af, hvad der skete med hende.

- Jeg blev undersøgt på alle mulige måder, men der kom ikke noget ud af det. Kun at jeg havde et svagt immunforsvar, siger hun til BBC.

Nogle gange bliver det så slemt, at hun bløder hele dagen ud af øjnene.

- men det kommer også fra mine fingre, tunge og ører. Så stopper det pludselig, som om, det aldrig var sket, siger hun om sygdommen, der er blevet meget slem på det seneste.

- De sidste 12 dage har jeg næsten blødt uafbrudt, og det fortsætter også om natten, siger 17-årige Marnie-Rae Harvey. 

De voldsomme og konstante blødninger har gjort hende svag og uden overskud. 

- Jeg føler mig altid omtåget i hovedet, og mine knogler gør ondt, siger hun og peger på det stigmatiserende i at have en sygdom, der er svær at skjule. 

- Folk stirrer på mig, når jeg begynder at bløde, og nogle prøver endda at tage billeder af mig, siger hun til BBC. 

Dagens Gossip