Lampard nedlægger Villa og sætter målrekord

Chelsea blev lørdag reddet af klubbens mangeårige stjerne Frank Lampard, der med to scoringer sikrede London-mandskabet en 2-1 på udebane mod Aston Villa.

Den snart 35-årige veteran overgik samtidig scoringsrekorden i Chelsea, som nu lyder på 203 mål.

Favoritterne, der kæmper for en plads i næste sæsons Champions League, var på vej mod et nederlag til Aston Villa, da Lampard efter en time fik serveret bolden på kanten af straffesparksfeltet og placerede den ude ved stolpen til 1-1.

To minutter før slutfløjt slog den levende Chelsea-legende så sejren fast, da han nemt sendte en tværpasning over målstregen til 2-1.

Lampard ved endnu ikke, hvad der skal ske til sommer, når hans kontrakt med Chelsea udløber efter 12 år i klubben.

Midtbanestjernen ligner dog langt fra en spiller, der er færdig på topplan, og lørdag fik han sendt et godt signal til interesserede klubber.

Scoringen efter en time var samtidig lidt af en milepæl i Chelseas historie, da han tangerede klublegenden, angriberen Bobby Tamblings scoringsrekord på 202 mål i 1960'erne.

Kort før slutfløjt gjorde han så rekorden til sin egen i det, der kan ende med at blive Lampards tredjesidste kamp i Chelsea-trøjen.

Meget lidt tydede på en Chelsea-triumf i begyndelsen af kampen, hvor hjemmeholdets Christian Benteke gjorde det til 1-0 efter et kvarter. Umiddelbart før pausen blev Chelsea reduceret til 10 mand, da Ramires blev udvist efter en hård tackling.

Efter en time måtte Aston Villas målscorer så selv en tur i bad, da han blev udvist efter en hård tackling på Chelseas John Terry.

Chelsea er med sejren næsten sikker på at slutte i Premier Leagues top-4, hvilket betyder, at holdet kan gøre sig forhåbninger om at spille Champions League i næste sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip