Landsholdet opgiver kampen med Matador

Da landsholdet i begyndelsen af september mødte Tjekkiet i VM-kvalifikationen, ville de fleste danske tv-seere helst se den gamle tv-serie Matador.

Mere end én million så Matador på DR, mens 846.000 seere havde stillet ind på TV2, der transmitterede fra Parken. Tallene kommer ikke bag på landsholdets altmuligmand Michael Silberbauer.

- Jeg tror ikke, at der noget andet, der nogensinde har slået Matador? Er der det, spørger Silberbauer og giver selv et bud på et svar.

- Det er der ikke noget andet, der har. Det er den mest sete tv-serie, så det er hård konkurrence, fastslår OB-spilleren.

Michael Silberbauer, der for nylig er blev udlejet fra Young Boys i Schweiz til OB, har ikke selv nået at få set et afsnit af DR's populære tv-serie i denne ombæring.

- Nu er jeg først selv lige kommet tilbage, men det kan da godt være, at jeg skal se et afsnit, siger han.

Det er ikke kun på tv, at landsholdets popularitet hos danskerne er blevet mindre. Kun 24.000 publikummer var inde i Parken for at se Danmark-Tjekkiet, så der var flere end 10.000 tomme siddepladser.

En del af forklaringen kan skyldes høje billetpriser på mellem 230 og 495 kroner per person til landskampene i Parken.

- Jeg kan godt forstå, at det bliver en del, hvis man skal far, mor og børn af sted. Det er ikke mit bord, men jeg kan godt se, at man skal vælge, hvad man vil bruge sine penge på, siger Silberbauer.

Danmark møder på fredag Bulgarien på udebane i VM-kvalifikationen, mens Italien venter i Milano fire dage senere.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip