Lille Henry kom hjem fra børnehaven med ondt i maven - 24 timer senere var han død

- Alt gik så hurtigt, siger Mark Walter.

Han taler om de 24 timer, hvor det hele blev vendt på hovedet for en familie fra den engelske by Leeds. 

Det gik nemlig hurtigt, da tre-årige Henry Walter pådrog sig en sjælden sygdom, der udviklede sig til en dødelig hjernehindebetændelse.

De efterladte forældre forklarer til The Mirror, at de stadig har svært ved at begribe tabet af sønnen, der for fire måneder siden blev lagt i graven ved en rørende begravelser, hvor drengens store lidenskab, dinosaurer, var et gennemgående tema.

Nu advarer de andre forældre om at være for forsigtige og vente med at søge hjælp, hvis deres barn bliver ramt af sygdom.

- Vi troede, at sådan noget ikke ville ske for vores familie, siger 48-årige Mark Walter til den engelske avis.

Læs også: 2-årig datter død efter kort tids kamp: Nu spreder moderen billeder for at stoppe frygtet sygdom

Det var en helt almindelig onsdag i midten af januar, da Vicky Walter ved halv otte-tiden om aftenen sagde godnat til sin lille dreng.

Men Henry lå i sengen og klagede over smerter i maven, hvilket resulterede i en smertestillende tablet fra drengens 36-årige mor.

En time senere fik Henry feber og begyndte at kaste op, og lidt senere kom Mark Walter hjem fra arbejde.

Det lykkedes faren at få drengen til at sove, men ingen af forældrene kunne få liv i ham, da klokken var blevet fem om morgenen.

- Jeg var ikke i stand til at vække ham. Han trak vejret på en underlig måde, siger Mark Walter og forklarer, at de chokerede forældre var hurtige til at ringe efter en ambulance.

Henry blev kørt på sygehuset, hvor lægerne fandt ud af, at drengen var blevet ramt af bakterien Haemophilus influenzae type b, som havde udviklet sig til meningitis.

- Der gik 20 minutter fra vi ankom til at de sagde, at de ikke kunne gøre noget, siger Mark Walter.

Nu gik det for alvor hurtigt. Drengens hjerneaktiviteter forsvandt til ingenting, og forældrene måtte på kort træffe den svære beslutning om, at der skulle slukkes for den maskine, der holdt deres søn kunstigt i live.

Familien er i dag reduceret til en trekløver, da Mark og Vicky Walter forsøger at komme videre i selskab med deres otte-årige datter, Tilly, der dog ikke kan erstatte tabet af lille Henry.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip