Målmand kan ryge ud af landsholdslejren

Landsholdets målmand Stephan Andersen risikerer at blive hjemkaldt af franske Evian, mens han i denne uge træner med landsholdet forud for de kommende kampe mod Georgien og Armenien.

Fredag aften står Evian overfor Bordeaux i den franske pokalfinale, men Stephan Andersen har fået lov til at rejse hjem til Danmark. Det kan der dog blive ændret på.

- Der er pokalfinale på fredag, og jeg spurgte træneren, om han havde intentioner med mig, da jeg ikke har været med i truppen på det seneste.

- Hvis han ikke havde intentioner om, at jeg skulle være en del af det, så kunne jeg lige så godt tage til Danmark, så det blev vi enige om, siger Stephan Andersen.

- Hvis der så sker noget med en af de andre to målmand i løbet af ugen, så må jeg flyve tilbage. Jeg krydser fingre for, at det ikke sker, siger målmanden, der skifter klub frem mod næste sæson.

Angiveligt bliver den kommende arbejdsgiver spanske Real Betis, men det vil Stephan Andersen ikke bekræfte.

Evian-holdkammeraten Daniel Wass befinder sig lige nu i Frankrig, hvor han forbereder sig til pokalfinalen mod Bordeaux. Først efter finalen sætter Wass kurs mod landsholdslejren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip