Målscorer Zimling: Nu ser det godt ud

En dårlig stime på otte kampe uden sejr blev brudt af det danske fodboldlandshold fredag aften, da Danmark vandt 3-0 ude over Tjekkiet i VM-kvalifikationens gruppe B.

Niki Zimling scorede det sidste danske mål, og sejrens betydning er enorm for resten af kvalifikationsturneringen, siger midtbanespilleren.

- Den giver ny luft og energi. Spillemæssigt var det ikke fantastisk, men resultatet er nu engang det vigtigste i fodbold. Sejren giver enorm optimisme til tirsdagens kamp mod Bulgarien, siger han og henviser til næste kvalifikationskamp, der spilles i Parken.

- Nu ser det godt ud. Vi har fået fire point mod Tjekkiet i alt, og det er egentlig meget godt.

- Der venter os en svær kamp på tirsdag, men på hjemmebane skulle vi gerne have tre point mod alle modstandere.

- Det bliver svært, for det er et godt hold, vi skal møde, men jeg tror på, at hvis vi fortsætter og bygger lidt på, så bliver det godt, siger Mainz-spilleren.

Målet var Zimlings første for Danmark. Og det samme kan siges om de mål, som Andreas Cornelius og Simon Kjær scorede mod tjekkerne.

Efter fire kampe har danskerne fem point i gruppen. Det samme gælder for Tjekkiet. Italien topper med 10 point, mens Bulgarien er toer med ni point, men for fem kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip