Målscorer Zimling: Nu ser det godt ud

En dårlig stime på otte kampe uden sejr blev brudt af det danske fodboldlandshold fredag aften, da Danmark vandt 3-0 ude over Tjekkiet i VM-kvalifikationens gruppe B.

Niki Zimling scorede det sidste danske mål, og sejrens betydning er enorm for resten af kvalifikationsturneringen, siger midtbanespilleren.

- Den giver ny luft og energi. Spillemæssigt var det ikke fantastisk, men resultatet er nu engang det vigtigste i fodbold. Sejren giver enorm optimisme til tirsdagens kamp mod Bulgarien, siger han og henviser til næste kvalifikationskamp, der spilles i Parken.

- Nu ser det godt ud. Vi har fået fire point mod Tjekkiet i alt, og det er egentlig meget godt.

- Der venter os en svær kamp på tirsdag, men på hjemmebane skulle vi gerne have tre point mod alle modstandere.

- Det bliver svært, for det er et godt hold, vi skal møde, men jeg tror på, at hvis vi fortsætter og bygger lidt på, så bliver det godt, siger Mainz-spilleren.

Målet var Zimlings første for Danmark. Og det samme kan siges om de mål, som Andreas Cornelius og Simon Kjær scorede mod tjekkerne.

Efter fire kampe har danskerne fem point i gruppen. Det samme gælder for Tjekkiet. Italien topper med 10 point, mens Bulgarien er toer med ni point, men for fem kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip