Mand dræbt med knivstik i sin lejlighed

En 29-årig mand fra Letland er blevet dræbt med knivstik i sin lejlighed på Freltofte i Ragebøl ved Sønderborg.

Manden blev tirsdag morgen fundet død i sin lejlighed under omstændigheder, der gjorde, at politiet fra starten efterforskede dødsfaldet som en mulig drabssag.

- Vi ved nu, at han er blevet dræbt af knivstik, og vi har også fundet drabsvåbnet, der er en steak-kniv, siger lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, vicepolitiinspektør Bent Thuesen til Ritzau.

Han kan endnu ikke sige noget om, hvor mange knivstik den 29-årige er ramt af.

Politiet blev tirsdag morgen alarmeret af en nabo, som de seneste dage havde undret sig over, at døren til mandens lejlighed stod på klem. Han har formentlig ligget død i nogle dage, men politiet kan endnu ikke sige, hvornår drabet har fundet sted.

- Han er sidst med sikkerhed set i begyndelsen af sidste uge, så vi mener, at han er blevet dræbt fra et tidspunkt i midten af sidste uge til for et par dage siden, siger Bent Thuesen.

Det er uvist, hvor længe manden fra Letland har været i Danmark, men han har både haft arbejde og studeret.

- I den seneste tid har han dog ikke haft arbejde, fortæller vicepolitiinspektøren, der ikke vil komme med et bud på et motiv til drabet.

- Lige nu leder vi efter personer, der har haft kontakt til ham eller kender ham.

Derfor vil politiet gerne høre fra folk, der kan fortælle, hvem der er kommet og gået til og fra lejligheden i den seneste tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip