Mand efterlod et levende indtryk til sin egen begravelse: Sad i stol med åbne øjne og smøg

En 26-årig mand fra Puerto Rico mistede tidligere på måneden livet i et skyderi, der her flere uger senere stadig er en gåde for politiet i hovedstaden San Juan.

Og mens ordensmagten stadig mangler svaret på, hvem der tog livet af Fernando de Jesus Diaz Beato med en regn af kugler, så var dagen forleden kommet, hvor familien og de pårørende skulle sige farvel til den unge mand.

Afskeden med den 26-årige mand var ganske usædvanlig, da den foregik i øjenhøjde med liget af Fernando de Jesus Diaz Beato. 

Den puertoricanske mand sad nærmest lyslevende på en stol med en cigaret i den ene hånd, mens de åbne øjne gav det klare indtryk, at han overværede sin egen begravelse.

Familien beskriver Fernando de Jesus Diaz Beato som en 'glad og meget aktiv person', og derfor ville de give ham en særlig afsked uden en kiste.

De satte derfor den afdøde på en stol men benene krydsede, han var klædt i yndlingstøjet – et smart sportsoutfit – og på hovedet sad en sort kasket.

Læs også: Datteren kigger i kisten under moderens begravelse - opdager en stor fejl

Bedemanden havde gjort sådan, at øjnene var åbne på den unge mand, der med sine karakteristiske briller efterlod et levende indtryk hos de fremmødte til begravelsen. Det skriver Daily Mail

- Vi besluttede at balsamere ham på den her måde, da han var sådan en glad og meget aktiv person, og vi ønsker at huske ham, som han var, siger en søster til den 26-årige mand.

Det var begravelsesselskabet Marin Funeral Home, der havde sørget for den noget usædvanlige præsentation af liget, og ejeren forklarer, at det var den niende 'ukonventionelle' begravelse - men den allerførste, hvor den afdøde har haft åbne øje.

- Det er første gang i historien, at den afdøde har åbne øjne, lyder det begejstret fra ejeren, der fortsætter:

- Vi gav familien en overraskelse ved at lade øjnene være åbne på den døde mand, siger han. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip