Mand flåede kærestens indvolde ud, da hun skreg dette under sex

Fidel Lopez hævder at have dræbt sin kæreste Maria Nemeth, efter hun skreg sin eksmands navn, mens hun og Fidel havde sex i et skab.

24-årige Fidel ringede ifølge CBS Miami til politiet tidligt lørdag morgen og fortalte, at hans kæreste havde svært ved at trække vejret og var ved at dø.

Da politiet nåede frem til lejligheden, hørte de Fidel råbe efter hjælp. Han stod ved siden af Maria, som lå i en pøl af blod. Betjente bemærkede, at der også var en stor mængde blod på gulvet inde i et skab, på gulvet i soveværelset og på væggene i gangen.

Fidel blev afhørt af politiet og fortalte, at han og Maria havde drukket tequila og haft voldsom sex. Ifølge Fidel havde hun fået en idé om at stikke objekter op i hende under samlejet.

Efterfølgende skulle hun være gået på badeværelset, have kastet op og haft svært ved at trække vejret. Derfor ringede han til politiet.

Men senere ændredes Fidels historie sig ifølge politiet. Nu havde parret haft sex i skabet, da hun råbte sin eksmands navn to gange. Det gjorde ham til et 'monster', og han begyndte at kaste rundt med ting i lejligheden.

Da han kom tilbage til skabet, var Maria besvimet. Herefter var han begyndt at stikke objekter op i hendes underliv, hvorefter han rev tarme ud af hende.

Til sidst gik Fidel i panik og forsøgte at vække kæresten uden held. Han gik ud for at ryge en cigaret, men da han kom tilbage, trak hun ikke vejret. Fidel ringede til politiet, som arrestede ham og sigtede ham for mord.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip