Mascha Vang gav flyttemænd sine gamle bryster

Selvom man synes, at man har et overskueligt hjem med et begrænset antal ting, så bliver man altid overrasket over, hvor meget man har samlet sammen i løbet af årene.

Nips, planter, møbler, tøj, bøger og bryster.

Jep, bryster i form af silikoneimplantater, det var netop, hvad den tidligere realitydeltager og bloggeren, 36-årige Mascha Vang, fandt i en skuffe i weekenden, da hun skulle flytte fra lejligheden i København til hus i Dragør på Amager. Det skriver Her og Nu.

Læs ogsåMascha Vang var konstant træt i en måned og frygtede for sit helbred: Så opdagede hun sit livs bommert

- Jeg har gemt dem, fordi jeg synes, de er rare at have. De har jo været med mig i tykt og tyndt. Jeg har også haft dem fremme tidligere, hvis folk har spurgt ind til det. Jeg kunne godt tænke mig at få lavet en flot glas montre til dem med et lille skilt, hvor der står "Min karriere fra 1999 – 2009", fortæller en grinende Mascha til Her og Nu.

Eftersom Mascha Vang fik et flyttefirma til både at pakke og slæbe hende og datteren Hollie Nolias flyttekasser, havde hun advaret flyttemændene om, at det ville støde på en pose med hendes gamle bryster på et tidspunkt.

Den besked faldt i god jord hos flyttemændene, der frygtelig gerne ville se de to sæt aflagte bryster, ifølge den storbarmede kendis. 

Det var dette syn, der mødte flyttemændene. Foto: maschavang.dk.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip