Michael Jacksons læge synger fra fængslet

En ny Jackson-retssag blev tirsdag skudt i gang med udvælgelsen af en jury.

Denne gang er det The King of Pop's mor, Katherine Jackson, der sagsøger koncertgiganten AEG Live for i sin tid at have hyret Conrad Murray, der nu afsoner en fireårig dom for uagtsomt manddrab.

Samme aften fik amerikanske tv-seere noget af en overraskelse, da talkshowværten Anderson Cooper fra tv-kanalen CNN havde Conrad Murray igennem live på telefonen.

Efter få spørgsmål om popikonet brød han ud i sang - nærmere bestemt jazzmusikeren Nat King Coles sang "The Little Boy That Santa Claus Forgot".

Det har været på tale, at livlægen skal vidne i den nye sag, men det har han afvist, hvilket var baggrunden for interviewet.

- Hvis jeg skal vidne, vil jeg vidne meget ærligt. Det er en trist ting, det, der foregår i dag, sagde Conrad Murray.

- Han (Michael Jackson, red.) vil være så ulykkelig, hvis han var i live. Michael sagde til mig, at han ikke længere ville være en bank for sin familie, sagde Conrad Murray, inden han brød ud i sang, som mindede ham om sig selv som barn, oplyste han under interviewet.

Livlægen er dømt for at have været ansvarlig for at give Michael Jackson en omfattende dosis af det smertestillende middel Propofol, der forårsagede hans død i 2009.

- Jeg er en uskyldig mand, Anderson. Jeg holder fast i min uskyld. Jeg er meget ked af, at Michael er død. Det er et kæmpemæssigt tab for mig. Det er en byrde, jeg har båret, og det er en byrde jeg vil bære på ubestemt tid, sagde Conrad Murray efterfølgende.

- Tabet er overvældende. Han var meget tæt på mig, og jeg var tæt på ham. Vi var virkelig gode venner, lød det.

Se Conrad Murray synge her:

http://www.tmz.com/2013/04/02/conrad-murray-michael-jackson-anderson-coo...

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip