Michelle er mere populær end sin mand

Den amerikanske præsidentfrue er tilsyneladende mere populær blandt de amerikanske vælgere end selve bossen i Det Hvide Hus.

69 procent af amerikanerne er glade for førstedamen Michelle Obama, mens hendes mand, præsident Barack Obama, kun får opbakning fra 56 procent af amerikanerne. Det viser en måling, som er foretaget for Washington Post og ABC.

Republikanernes præsidentkandidat, Mitt Romney, må også se sig overgået af sin kone. Mens bejleren til Det Hvide Hus får tilslutning fra 45 procent af amerikanerne, når hustruen Ann Romney op på 52 procent.

Målingen er lavet efter den første direkte tv-duel mellem Obama og Romney i Denver, og den viser, hvor vigtige de to præsidentfruer kan vise sig at blive i valgkampen.

Selvom Romney siden den første tv-duel har overhalet Obama i flere landsdækkende meningsmålinger, afslører popularitetsmålingen, at vælgerne er mindre begejstrede for Romney end Obama.

Flere eksperter mener dog, at republikaneren slap bedst fra tv-opgøret i Denver, der handlede om indenrigspolitik og økonomi.

Obama har erkendt, at han havde en "dårlig aften" og varsler nu en mere aggressiv stil, når de to kandidater på tirsdag mødes til den anden af i alt tre tv-dueller. Fokus i den næste debat bliver udenrigspolitik.

Kilde: AFP

 

Dagens Gossip