Minister skal ind i sag om fyringen af vejrværten Per Fløng

Både Socialdemokraterne og Venstre er oprevet over, at DR-vejrværten Per Fløng tilsyneladende efter eget ønske har fået en fyreseddel af sin arbejdsgiver, DR, skriver politiken.dk.

Det er nemlig mest fordelagtigt i forhold til dagpengereglerne at blive fyret frem for selv at sige op, har Per Fløng fortalt.

- Jeg vil via kulturministeren bede om at få en redegørelse fra DR omkring den her sag. For det er et dårligt signal at sende, siger Socialdemokraternes kulturordfører, Mogens Jensen, til politiken.dk.

Per Fløng fik en fyreseddel efter kort tid i jobbet hos DR. Det var ifølge ham selv, fordi jobbet ikke passede sammen med hans ambitioner.

- Jeg var til medarbejderudviklingssamtale i mandags, hvor det for alvor gik op for mig, at jeg ikke ville komme til at arbejde med de ting, som jeg er god til - nemlig at lave ideudvikling og være kreativ. Det gik jeg så lidt og tyggede på. Og så begyndte det at udkrystallisere sig, at det var bedst, at jeg stoppede. Jeg blev enig med min chef om, at det var bedst at vi sluttede samarbejdet, sagde vejrværten efterfølgende til BT.

Per Fløng arbejdede på TV 2 Vejret fra 2000 til 2010.

 

Dagens Gossip