Mirakel-baby mistede mor inden fødslen

Om få dage bliver lille Caralyn Yoho en måned gammel. Hun bliver af familien betragtet som lidt af et mirakel og som et minde om den mor, hun aldrig kom til at møde.

Mor Laura Yoho døde nemlig af kræft i hjernen i juli måned, mens hendes bedste veninde var rugemor og gravid med Laura og manden Nate Yohos barn.

Journalisten David Finney fulgte familien før og efter Laura Yohos død, og han har skrevet et brev til den nyfødte pige, som familien vil læse højt for hende, når hun er blevet ældre.

Læs også: Kræftsyg pige fik sit største ønske opfyldt: Tusindvis sang julesange for hende

- Caralyn, din mor døde, før du tog dit første åndedrag. Det er ikke retfærdigt. Men du kommer til at kende hende. Din far har videoer. Dine bedsteforældre har billeder og historier. Og din surrogatmor, Kara, hun har historier. Du skal dog være lidt ældre for at høre dem fra universitetstiden. Ingen vil nogensinde tage din mors plads, den mor, du aldrig mødte. Men disse rare, uselviske mennsker vil sørge for, at du får alt det, din mor ønskede, at du skulle have.

- Og det, hun ønskede mere end noget andet, at du skulle have, er kærlighed og håb. Næste gang du er til en familiesammenkomst, så kig rundt på ansigterne af alle disse mennesker, der hjalp dig til verden, skriver han.

Læs også: Kvinde beder om lov til at blive gravid med død søsters barn

Nate Yoho boede de første dage efter fødslen hos rugemoderen og hendes mand. Siden er hans forældre flyttet ind hos ham for at hjælpe med Caralyn. Sorgen over at miste sin hustru er stadig frisk, men han vil leve videre for hendes skyld.

- Den bedste måde at ære min kone på er at leve mit liv. Det ene liv, jeg har, siger han.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se interview med Nate Yoho og rugemoderen Kara Stetson her:

Dagens Gossip