Mistænkt butikstyv gemte saftige bøffer i sin stomipose

Fem kødfyldte pakker med saftige bøffer blev gemt godt af vejen i en stomipose, og aftensmaden lod til at være sikret for en amerikansk butikstyv.

Men sådan gik det ikke helt for David Hoyt, der i tirsdags var gået på jagt efter gratis bøffer i det lokale supermarked i byen Woodruff i delstaten South Carolina.

Den langfingrede mand var ved middagstid gået på rov i dagligvarebutikken Food Lion, hvor han diskret lagde fem pakker med tykke skiver entrecoter i den stomipose, som den 55-årige amerikaner havde siddende på kroppen.

I alt blev der proppet bøffer for 500 kroner i stomiposen, der normalt har til formål at opsamle afføring og urin, men som i dette tilfælde fungerede som gemmested for tyvekosterne.

To ansatte fra butikken overværede dog ugerningen; de var kvikke og skrev mandens nummerplade ned, da han kørte bort fra parkeringspladsen med bøfferne tæt ind til kroppen.

Læs også: Nu får kvinderne deres egen Bøf og Blowjob-dag: Så skal der guffes

Den lokale sherif fik hurtig besked, og kort tid efter trillede ordensmagten op i den indkørsel, hvor David Hoyts bil nu var parkeret.

Bøfferne var ikke engang kommet på stegepanden, da sheriffen bankede på døren, og kort efter erkendte David Hoyt det proteinrige butikstyveri.

Ifølge Daily Mail rusker David Hoyt nu tremmer i det lokale fængsel med en kaution på lidt over 15.000 kroner – og for de penge kan man ellers få mange bøffer...

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip