Modig mand tager selfie, mens konen føder, og deler billedet på nettet

Den nybagte far Gil Solano er ikke kun blevet beriget med en lille ny datter. Han er også blevet noget nær verdensberømt.

Da hans kone for få dage siden var på hospitalet for at føde, besluttede han sig nemlig dels for at dokumentere den lykkelige begivenhed med en selfie - og derudover at dele billedet på det sociale medie Reddit.

- Min kone ville gerne være sikker på, at nogen tog et billede af vores ansigtsudtryk, når vores datter blev født i dag. Så jeg tog et, skriver han til billedet.

Der er kommet en del muntre og enkelte bekymrede kommentarer til billedet.

- Dette er fantastisk, men du vil muligvis være død, når hun har genvundet fuld mental kapacitet og finder det, skriver en.

- I dag blev din familie udvidet med ét liv og mistede et andet, lyder en anden kommentar.

- Jeg er ked af at høre, at hun skal vokse op uden en far, skriver en tredje.

Læs også: Ny ‘kugleskøe’ trend: Mænd tager billeder af deres testikler i naturskønne omgivelser

Men selvom mange er bekymrede for Gil Solanos fremtidige helbred og om datteren mister sin faderskikkelse, er hans kone tilsyneladende rimelig cool omkring det hele.

- Haha tak! Ja, jeg tog faktisk dette billede og sendte det til hendes brødre, som blev ved med at spørge, hvordan det gik. Jeg viste det til hende imellem veer, og hun brød sammen af grin. Nu læser jeg alle jeres kommentarer højt, mens hun ammer vores sunde pige, skriver han i kommentarfeltet.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip