Mor filmer sin baby i voldsom smerte - så ser hun, at årsagen er lige foran øjnene på hende

2013 begyndte lykkeligt for Stephanie og hendes mand og datter. De kunne byde et nyt familiemedlem velkommen - en lille dreng.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Men da Isaiah var tre måneder gammel fik han rødt udslæt på kinderne. Stephanie tog babyen med til lægen, som mente, han havde kontakteksem. Det skriver Little Things

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det første moderen gjorde, da hun kom hjem, var at skifte al shampo, creme, deodorant, rengøringsmidler og andre kilder til hudirritation ud. Men det hjalp ikke. Isaiahs hud blev faktisk værre. Han fik bylder og revner i husen.

Lægen ordinerede hormoncreme, men det blev endnu værre.

Læs også: Mor deler rædselsvækkende billeder: Derfor skal du vaccinere dit barn

Den lille dreng havde ufatteligt ondt, og det gjorde hele familien ulykkelig. Han græd konstant. De kunne ikke finde noget, der kunne hjælpe ham.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hans hud var så skrøbelig, at den gik i stykker, når der var andre mennesker omkring ham.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Vi endte med ikke at have gæster overhovedet og trak os endda fra venner og familie, fordi vi følte, vi ikke havde andet valg. Mange mennesker i vores liv anbefalende en ny børnelæge, at vi fik en anden vurdering, brugte stærkere medicin… Livet var ensomt og håbløst, skriver Stephanie på sin blog.

Til sidst lod hun sit moderinstinkt råde. Det viste sig at være en god idé. Forældrene pakkede Isaiah ind i gazebind for at undgå, at han kløede sig. Vand var noget af det eneste, som kunne berolige ham, så moderen pakkede ham ind i våde håndklæder og placerede ham under koldt, løbende vand. Hun begyndte at gøre det hver dag.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Drengens hud blev bedre, men kun i korte perioder. Han tabte sig, blev dehydreret og græd i dagevis. En dag faldt de tilfældigvis over en hjemmeside, som nævnte Red Skin Syndrome (RSS) og de skadelige bivirkninger, der kan være ved at bruge hormoner mod eksem. Symptomerne passede som fod i hose på Isaiahs forløb.

Læs også: Jennifer er rasende: 15 dage gammel søn udsat for mæslinge-virus i venteværelset hos lægen

De droppede hormoncremerne, og selvom lægen var skeptisk, var han heldigvish med på det. Han gav drengen intravenøs næring. Drengen begyndte at smile igen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

10 måneder senere gik det fremad med Isaiahs helbred. Hans hud fik det bedre, og han tog på. Stephanie har delt historien på sin blog i håbet om, at det kan hjælpe andre.

Hun ønsker også, at lægeverdenen til at forstå, at der findes folk, som er allergiske over for hormonbehandlinger.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip