Mor filmer sin baby kæmpe for at få ilt: Nu advarer hun andre mod at begå denne fejl

Normalt, når mødre sidder med et spædbarn, der kæmper sig igennem et hosteanfald og knapt kan få vejret, er reaktionen ikke at hive mobiltelefonen frem og filme det.

Men det er lige præcis, hvad Rebecca Harreman fra Australien gjorde forleden. Nu er videoen gået viralt.

I den ser man hendes lille dreng kæmpe for at få luft. Men det er - ud over den skrækkelige video - moderens budskab, der nu vinder genklang på nettet.

- Jeg er træt. Pissetræt. Jeg har været på vagt i over tre uger og været nødt til at vågne hver eneste gang, min lille dreng hoster, i frygt for, at han vil holde op med at trække vejret. Hver. Eneste. Gang. Jeg kan ikke og jeg vil ikke afgive det ansvar til nogle andre, for jeg kan bare ikke sovve. Så til de af jer, som er i tvivl om, hvorvidt i skal vaccinere jer selv og jeres børn eller ej… måske vil denne video overbevise jer…, skriver hun.

Hun lægger vægt på, at hosteanfaldet i videoen faktisk er i den mildere ende for den fire måneder gamle dreng. Han har kighoste.

Videoen er optaget 23 dage efter hans første hosteanfald, hvilket betyder, det er efter den svære fase af sygdommen, som kan vare op til 100 dage.

- Men en almindelig forkølelse, som jeg smittede ham med, efter jeg var på hospitalet med ham, fik ham til at få det dårligere igen, skriver Rebecca Harreman og fortsætter:

- Når jeg siger, at dette er mildt… Så mener jeg, at det er absolut ingen ting. Ikke engang langt nok til at blive kaldt et hosteanfald. Intet i sammenligning med at se ham blive blå af at hose i så lang tid og så meget, at han ikke kan tage en eneste vejrtrækning.

- Forestil dig det ved en lille nyfødt. Kan du?! Lægerne siger, at han har alderen og størrelsen og sin første vaccination på sin side for at kunne bekæmpe det, fordi der ikke er nogen reel måde at behandle det på. Man kan kun prøve at få lidt ilt i dem. Det er, i fald de trækker luft ind… og det er de nødt til at gøre helt på egen hånd, forklarer hun.

Hun er træt af folk, som ikke vaccinerer deres børn.

Læs også: Hun vil aldrig komme til at se sine børn vokse op, fordi hun gjorde dette 3 gange om ugen

- Jeg er ligeglad med, om du vil bevise over for mig, at vaccinationer og flokimmunitet ikke virker. Jeg er ligeglad med, at vaccinationer har bivirkninger, fordi alle mennesker i verden reagerer forskelligt på alle typer af mad, produkter og medicin. Jeg kunne ikke være mere ligeglad, selv hvis det en dag viser dig, at de ikke virker. 

- Ved du hvorfor? Fordi jeg i det mindste, når alt kommer til alt, har prøvet at gøre noget for at forhindre dette og ikke bare har siddet der og sagt “Vaccinationer virker ikke, så jeg vil bare sidde her og gøre ingenting… fordi at gøre ingenting er imod alle celler i min krop som mor. At gøre intet er bare forkert, skriver hun.

Til slut opfordrer Rebecca Harreman folk til at dele videoen. Det har knap 16.000 gjort i skrivende stund.

Se den nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip