Mor går amok over uorden i vaskerummet, men så kommer hendes mand med denne geniale løsning

Det var det rene kaos, der ventede Jen Hatmaker, da hun åbnede døren til vaskerummet. Rent tøj lå spredt ud over gulvet, der lugtede jordslået og alt var ét stort rod.

Til sidst blev det for meget for Jen, som begyndte at råbe ad sine fem børn i ren frustration.

Heldigvis fik hendes mand Brandon en fiks idé. Han forlod hjemmet og vendte kort efter tilbage med 24 vasketøjskurve. 12 af dem var sorte, mens de andre 12 var hvide.

- Nu har alle en sort og en hvid vasketøjskurv på sit værelse. Den sorte er til snavset vasketøj, og den hvide er til rent tøj. Hvorfor ikke bare folde dit vasketøj sammen og lægge det væk? Spørg mig ikke! Men børnene gør det ikke, så lad os holde tøjet adskilt og væk fra gulvet, skriver Brandon Hatmaker på Facebook.

- Når børnene kommer ned, tager de deres beskidte vasketøj med sig og bytter kurven ud med en tom sort kurv. Hvis der er rent tøj i vaskemaskinen lægges det i den hvide kurv. Ingen forhindringer. Ingen undskyldninger, tilføjer han.

Nu ser vaskerummet helt forvandlet ud.

Sommetider er det de små ting, der ender med at gøre den helt store forskel.

Siden Jen delte sit opslag på Facebook for omkring et døgn siden, har det fået næsten 71.000 likes og er blevet delt næsten 7.000 gange.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I had a mini-meltdown tonight about our laundry room situation (my EFs know about this). I "sternly spoke" (yelled)...

Opslået af Jen Hatmaker på 22. februar 2016

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip