Mor pumpede 57 liter mælk og donerede dem væk af en meget rørende grund

Efter en kompliceret graviditet endte amerikanske Mikah Duncan med at føde sin søn i 24. uge. Den alt for tidligt fødte dreng, Cash, endte i kuvøse på neonatalafdelingen på The Children’s Hospital i San Antonio i Texas, hvor den nybagte mor hverken kunne holde eller amme sit barn.

Mikah og Cash skulle tilbringe en længere periode på hospitalet, og moren satte sig for at gøre noget for at hjælpe sin søn på trods af situationens begrænsninger. Det skriver ABC News.

Læs også: Ny forskning: Modermælk er ikke nok for babyer

Personalet på hospitalet anbefalede hende, at hun pumpede brystmælk ud til sin søn. Den opgave tog Mikah ganske alvorligt og gik i gang med at pumpe mælk ud.

- Jeg kunne ikke røre ham, jeg kunne ikke holde ham. Så jeg besluttede, at jeg ville pumpe mit hjerte ud. Det var alt, hvad jeg kunne gøre, forklarer Mikah Duncan. 

I starten var det bare et par dråber, men langsomt kom der mere og mere mælk ud, som Cash nød godt af.

Læs også: Mor døde pludselig: Nu samler mødregruppen brystmælk til lille baby

Hver anden time satte hun sig ved brystpumperne og fyldte den ene flaske efter den anden. Pludselig havde den flittige mor langt mere mælk, end hendes søn nogensinde ville kunne nå at drikke.

Men så fik Mikah ideen, at hun kunne donere sin mælk til andre for tidligt fødte børn.

Mikah Duncan sammen med de imponerende mængder modermælk. Foto: Facebook.

Det endte med, at Mikah slog hospitalets hidtidge rekord ved samlet set at donere 57 liter mælk. Personalet tog et billede af Mikah sammen med sine gavmilde donationer, som endte på hospitalets Facebookside. Her væltede det ind med positive kommentarer til den hårdtarbejdende nybagte mor.

Efter flere månders indlæggelse er Mikah og hendes søn nu udskrevet og er hjemme hos resten af familien.

Mikah Duncan og hendes mand sammen med lille Cash. Foto: Facebook.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip