Mor til tre var for tyk til at flyve - så tog hun en drastisk beslutning

Engang vejede Becky Hunter-Hadley næsten 140 kilo og kunne kun med nød og næppe klemme sig ned i et flysæde. Hun var panisk hver eneste gang, hun gik ombord på et fly.

- Jeg var så flov og følte mig ydmyget. Jeg ville få mig selv i en sådan tilstand på forhånd, at det næsten ødelagde starten af ferien, siger Becky Hunter-Hadley.

Det skriver Mirror.

Men så besluttede Becky sig for, at nu skulle det være slut.

Siden har den britiske mor til tre smidt mere end halvdelen af sin kropsvægt og vejer i dag omkring 64 kilo.

- For første gang i den al den tid, jeg kan huske, kan jeg tage mine børn med i biografen uden at føle mig flov, siger Becky Hunter-Hadley.

Becky har været en fyldig kvinde det meste af sit liv. Hun har spist, hvad hun havde lyst til, og ikke dyrket motion. I forbindelse med sine tre graviditeter, tog Becky endnu mere vægt på.

Efter barn nummer tre opfordrede en ven Becky til at opsøge Vægtvogterne. Det blev en vaskeægte øjenåbner og et vendepunkt for Becky, da hun indså hvor stor, hun faktisk var blevet.

Becky skiftede takeaway og snacks ud med sund mad, og kiloene begyndte så småt at ryge af hende. Efter et stykke tid blev Becky ikke længere så let forpustet, hun kunne løbe rundt og lege med sine børn og skammede sig ikke i det offentlige rum.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip