Mtiliga: Vi hører til i CL

Den kasserede danske landsholdsspiller Patrick Mtiliga er enormt tilfreds med, at han og FC Nordsjælland tirsdag aften fik 1-1 i Parken mod Juventus i Champions Leagues gruppe E.

Dermed fik de danske mestre scoret klubbens første mål og point i turneringen efter to nederlag til Shakthar Donetsk og Chelsea til at begynde med.

- Det er dejligt at få scoret et mål og taget et point. Det er vigtigt at få sendt det signal, at vi er andet end et hold, der kan spille bolden rundt og så ikke andet, siger Mtiliga.

Venstrebacken spillede en ganske fin kamp. Mtiliga gør det altså godt på højeste niveau, selvom han i sidste uge blev fyret fra landsholdet af landstræner Morten Olsen.

Ifølge landstræneren nægtede Mtiliga at spille mod Italien i VM-kvalifikationen efter at være blevet vraget i første omgang.

Nu er forsvarsspilleren bare glad for at have succes med FCN efter en turbulent sidste uge på grund af fyringen på landsholdet.

- Vi har scoret, fået point, og det giver blod på tanden, konstaterer han.

Mikkel Beckmann bragte FCN foran 1-0, inden Juventus fik udlignet med små 10 minutter tilbage.

- Selvfølgelig er det ærgerligt, at de scorede så tæt på slut. Der kørte selvfølgelig en lidt anden film op i hovedet, hvor man med lidt held kunne få de tre point. Men hvis vi skal være fair, så er det i orden, at det endte uafgjort, siger Mtiliga.

Gruppe E føres af Shakhtar Donetsk fra Ukraine med syv point, mens Chelsea følger efter med fire, Juventus med tre og FCN med det ene point.

 

Dagens Gossip