Myndighederne vil tage hendes børn - "Hun er for dum til at være mor"

Kerry og Mark McDougall fra Skotland er forældre til to, snart tre, børn. Hun er nemlig gravid med deres tredje barn, men hun er bange for, at myndighederne i byen Fife vil fjerne deres nye søn, når han kommer til verden, fortæller Mirror

De har nemlig besluttet, at Kerry er for dum til at være mor. 

Parrets to andre sønner, Sean og William, blev fjernet for nogle år siden og placeret hos plejefamilier. 

Læs også: Lille pige ærer død bedstemor: Udfører 600 gode gerninger på et år

Af frygt for at miste deres kommende barn, har parret flygtet 300 km væk og de kalder flugten væk fra deres to drenge, det hårdeste, de nogensinde har gjort. 

- De er allerede taget fra os. Socialrådgiverne tror, at bare fordi jeg ikke kan stave lange ord, så dur jeg ikke til at passe mine børn,- siger Kerry.

Hun indrømmer, at hun ikke læse og skriver på samme niveau som andre voksne, men siger også, at hendes udfordringer kun er på det boglige plan. Hun kan nemlig sagtens passe huset, som hendes og manden er flyttet ind i. 

Specialister kalder hendes udfordringer for "milde til moderate".

Læs også: Uhyggelige billeder: Det gør rygning ved dit ufødte barn

Det er ikke første gang, at parret er flygtet fra Fife. Et par år tidligere meddelte myndigheder, at børnene ikke burde være alene med Kerry mere end to timer om dagen. Et krav, som Kerry har indrømmet, at hun ikke opfyldte. Derfor tog de bene på nakken og rykkede til en anden kommune. Efter nogle måneder indledte de en dialog med myndighederne i Fife om at komme tilbage uden at være i fare for at få taget deres børn. 

Myndigheder meddelte, at der ingen fare var. 

Nogle dage efter hjemkomsten kom socialrådgiverne og tog de to sønner. 

Læs også: Hvad ville du gøre? Denne mor hepper på datter i slåskamp

Nu er familien altså flygtet til Ireland, hvor de håber, at de kan få deres tredje søn og få de Sean og William tilbage. 

Se et tv-indslag med de Kerry og Mark her.

Dagens Gossip