Nåede mor og fars lynbryllup: Nu er to-årige Logan død

I går fik lille Logan fred efter et kort liv fyldt med alt for meget sygdom.

Christine Swidorsky og Sean Stevenson havde nok at se til med to raske døtre og lille Logan, der har været alvorligt syg næsten fra fødslen. Derfor havde de udskudt alle bryllupsplaner til 2014.

Men da de 26. juli fik den ubærlige besked, at Logan havde mellem en og to uger tilbage at leve i, fik de travlt. De ville nemlig, at Logan skulle se sine forældre blive gift.

På rekordtid fik de planlagt en fest, og i lørdags, blot otte dage efter lægernes dom, blev de gift i deres have.

Læs også: Se den rørende video: Alvorlig syg to-årig er fars forlover

Blot to dage senere sluttede Logans liv.

- Kl. 20.18 tog min søn sit sidste åndedrag i mine arme. Logan er gået bort. Jeg er så ked ad det, trist, og jeg har svært ved at tro det. Han er hos engle, og han har ikke længere smerter. Ikke mere sygdom og ikke flere hospitaler, skriver mor Christine Swidorsky på Facebook.

Logan vejede kun 1,3 kilo, da han blev født i 2010. Han tog dog hurtigt på og voksede sig stærk på rekordtid. Snart kunne han komme hjem til sine to storesøstre og mor og far.

Men da han var et år, blev hans alvorligt fremskredne leukæmi opdaget. Faktisk havde blodkræften sådan et tag i den lille mand, at lægerne var forbløffede over, at han stadig var i live.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Efter kemoterapi og en stamcelletransplantation var han kræftfri i ni måneder.

Alt tegnede godt, indtil man kort før påske i år opdagede en svulst på størrelse med en appelsin på hans nyre. Nyren og svulsten blev fjernet, men kort efter dukkede der en ny svulst op, hvor nyren havde været.

- Vi elsker jer alle for alle jeres bønner, tak for omtanken. Gud velsigne jer alle! Og mest af alt, gud velsigne Logan. Vi ses i mine drømme, min søn, skriver Christine Swidorsky.

Se den rørende video fra brylluppet her:

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip