Narkoring fængslet: Ville smugle halvt ton hash til Danmark i autocamper

Politiet i Malaga har optrevlet en kæmpe narkoliga, der smuglede hash fra den spanske solkyst til Danmark. 

21 personer er anholdt, et halvt ton hash beslaglagt og 1.6 millioner kroner i kontanter er konfiskeret i forbindelse med sagen. 

14 huse i de luksuriøse enklaver Marbella og Estepona er blevet ransaget i forlængelse af efterforskningen, hvor 12 biler til en værdi af næsten 4 millioner blev inddraget samt motorcykler og flere maskiner til at tælle penge med.

Ifølge flere medier i Spanien, kom spansk politi kom på sporet af smuglerne, da de i 2013 fandt en motorcykel og en bil uden nummerplader på en parkeringsplads. 

Det viste sig, at førstnævnte var stjålet, og da de efterforskede den sag, stødte de på gruppen af organiserede kriminelle, der smuglede hash fra Spanien til Danmark.

Da politiet ransagede en villa i byen Estepona, fandt de en autocamper, der skjulte 400 kilo hash i en dobbeltbund, som efterforskerne mener, skulle fragtes til Danmark.

Ifølge eb.dk skulle to af de 21 anholdte være danskere, den ene en dansk-spanier og den anden en dansk-polsk mand, men det er ikke lykkedes at få bekræftet de oplysninger fra spansk politi. 

Dans politi bekræfter dog, at der skulle være danskere blandt de anholdte. 

- Vi er bekendte med, at et par danskere er anholdt. Ellers har vi ikke noget at sige til den sag, siger Tormod Christensen, vicepolitiinspektør, Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC), ifølge eb.dk. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip