Nu kan du tage i Bilka med Google

De fleste kender nettjenesten Google Streetview, hvor man fra sin computer, tablet eller telefon kan bevæge sig rundt på alverdens lokationer.

Nu udvider den amerikanske netgigant med en dansk udgave af den tilsvarende indendørs tjeneste.

Det betyder, at man fremover kan gå en tur rundt i Bilka, på Statens Museum for Kunst eller finde den rette gate i Københavns Lufthavn på forhånd.

Hos sidstnævnte er man begejstret for den nye mulighed.

- Vores mange passagerinterviews viser, at de rejsende vægter en stressfri start på rejsen meget højt, så vi arbejder kontinuerligt på at gøre det nemmere for passagererne at finde rundt i Københavns Lufthavn, siger Carsten Nørlund, der er salgs- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn.

- Nu får passagererne endnu en mulighed for nemt at finde de forretninger, gates og services, de har brug for, siger han i en pressemeddelelse.

Den nye tjeneste er målrettet til brugere af Googles styresystem Android. Hvis man har en Android-baseret telefon, og man vel at mærke har downloadet nyeste version af Google Maps, vil den nye tjeneste automatisk dukke op, når man zoomer ind på en bygning med indendørs-kort.

Den nye tjeneste skulle have været lanceret mandag. Det er dog foreløbig udskudt til tirsdag. Herefter kan man med sin Android-enhed i hånden tage en tur i for eksempel Ishøj Bycenter eller Kolding Storcenter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip