Oldefar tiltalt for at sex-misbruge 11 børn

En 80-årig mand i den såkaldte oldefarsag fra Brønderslev er tiltalt for seksuelt misbrug af i alt 11 børn. Det skriver tv2nord.dk

Den lange række af overgreb er sket i en periode på 22 år.

Den 80-årige oldefar, der indtil nu har været sigtet for en lang række seksuelle overgreb er blevet tiltalt og sagen forventes for Retten i Hjørring til efteråret.

Sagen om den lange række af grove misbrugssager, der kom frem i december 2011 vil snart komme for Retten i Hjørring.

Den nu 80-årige mand blev sammen med tre andre mænd varetægtsfængslet i december 2011 sigtet for overgreb på en dengang 10 årig pige.

Advokaturchef ved Nordjyllands Politi Peter Rask oplyser til tv2nord.dk, at han regner med, der skal bruges 10 retsdage på sagen. Han forventer et snarligt forberedende retsmøde, og gætter på at sagen vil komme for retten i efteråret.

Udover den 80-årige oldefar er der tiltaleforhold mod to mænd med relation til pigen, der ifølge anklagerne var udsat for den groveste misbrug. De er henholdsvis 33 og 48 år gamle.

Sagen involverer 11 børn, som ifølge det anklageskrift, TV2/Nord har fået aktindsigt i, er blevet misbrugt i kortere og længere perioder. Den 80-årige er tiltalt for et forhold helt tilbage fra 1991.

En 30-årig mand har indtil nu været sigtet i sagen, men er det ikke længere.

- Forhold som en af de forurettede under efterforskningen har fortalt om, har efterforskningen ikke kunnet understøtte, og vi har derfor frafaldt sigtelsen, siger Peter Rask til tv2nord.dk

Den 30-årige blev sammen med den 33-årige løsladt midt i januar 2012 og den nu 80-årige tiltalte sad varetægtsfængslet frem til september 2012.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip