Oprykker forstærker sig med Michael Lumb

Den tidligere landsholdsspiller Michael Lumb mangler kun et lægetjek for at kunne kalde sig FC Vestsjælland-spiller i de næste to år.

25-årige Michael Lumb har senest spillet forårssæsonen for Bochum i den tyske 2. Bundesliga, hvor det blev til fuld spilletid i næsten alle kampene.

Michael Lumbs professionelle karriere begyndte i AGF, og efter nogle år som stamspiller på superligamandskabet i Aarhus blev han i januar 2010 solgt til storklubben Zenit St. Petersburg.

Opholdet i Rusland blev aldrig den store succes for Lumb, som blev udlejet tre gange til henholdsvis Feyenoord, AaB og Freiburg.

I 2008 blev Michael Lumb kåret til årets U/21-landsholdstalent, og i motivationen fra Dansk Boldspil-Unions (DBU) landstrænere blev følgende blandt andet nævnt:

- Lumb er en spilstærk back, der med sit gode pasningsspil gør det lettere for hans hold at fastholde spillet på modstandernes banehalvdel.

Ligeledes blev Lumb karakteriseret som en "hurtig spiller med fysisk styrke og kloge indgreb".

Michael Lumb har spillet to A-landskampe, ligesom han har optrådt på alle ungdomslandshold fra U/16 til U/21 - i alt 28 gange.

Superligaoprykkerne FC Vestsjælland og Michael Lumb er blevet enige om en toårig aftale, men han skal dog først bestå et lægetjek, før kontakten vil blive underskrevet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip