Overraskende landsholdsudtagelse

Veteranen Ronaldinho er med i truppen, når det brasilianske fodboldlandshold i aften spiller en venskabskamp mod England på Wembley i London.

Den 32-årige Atletico Mineiro-spiller var ikke med ved det seneste VM for tre år siden, men den nye landstræner, Luiz Felipe Scolari, har fundet plads til ham i en gruppe på 50 spillere frem mod VM på hjemmebane næste år.

Ronaldinho er overrasket over at få chancen igen.

- Det indgik ikke i mine planer, siger Ronaldinho, der havde sin storhedstid hos FC Barcelona fra 2003-08.

Inderst inde havde han dog drømt om at få endnu en chance på det landshold, han var med til at gøre til verdensmester i 2002.

- Jeg spillede en rigtig god sæson sidste år, så jeg håbede på det, og jeg er meget glad for, at det gik i opfyldelse, siger Ronaldinho.

- Jeg mener, at vi har alle muligheder for at vinde VM. Vi har en blanding af unge og erfarne spillere. Jeg er den mest erfarne, så jeg vil gøre alt for at hjælpe mit land til at vinde VM, siger han.

Ronaldinhos engang så sikre plads på landsholdet er blevet overtaget af yngre kræfter, blandt andre stortalentet Neymar fra Santos.

Verdens engang bedste fodboldspiller har store roser til Neymar, som tirsdag fyldte 21 år.

- Neymar er helt klart blandt de bedste i verden. Det er en stor fornøjelse at spille sammen med ham, og jeg er sikker på, at han ret snart vil blive den bedste, siger Ronaldinho.

/ritzau/

 

Dagens Gossip