Penisser dyrket i laboratorium kan testes på mennesker inden for 5 år

Det laboratorium, der tidligere i år implaterede falske vaginaer er nu tættere på også at kunne hjælpe mænd med kunstige kønsdele. Forskere tester i øjeblikket de kunstige penisser for sikkerhed, funktion og holdbarhed på Wake Forest Instituttet i North Carolina.

Det skriver dailymail.co.uk.

Organerne vil blive brugt til mænd, som har fået en ødelæggende operation, kræftpatienter eller mænd med ekstreme unormale kønsdele.

For at undgå, at  kroppen frastøder den kunstige penis, bliver den skabt af celler fra den enkelte patient.  Det gør forskerne ved at tage celler fra resterne af mandens oprindelige penis og lade cellerne vokse. Det tager op til seks uger.
En donor-penis sikrer, at strukturen på den kunstige penis bliver korrekt. Donor-penissen vaskes ren for celler og efter 14 dage er der kun et collagen stillads af penis tilbage, som de dyrkede celler fra patienten bliver føjet til.

Den nuværende måde at lave kunstige penisser på omfatter, at man ved hjælp af hud fra armen eller låret rekonstruerer huden på penis og med en pumpe får hjælp til at opnå en erektion.

Lige nu er forskernes bekymring, hvorvidt de kan genskabe evnen til at få naturlig erektion med en kunstig penis. Det arbejdes der på i laboratoriet. 

Se her hvordan de kunstige penisser bliver lavet. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip